Be More Be a Champion Program (BMBC)

A program célja, a híres magyar Point-fighting technikai és mentális tudásának átadása edzések keretein belül.

Szeminárium:
Minden egyes edzés 2 órás az alaptechnikai elemek részletes bemutatása mellett taktikai és gyorsaság fejlesztő feladatokkal kombinált edzéseken vehetnek részt a jelentkezett sportolók. 

"Több mint 20 év sport múlttal a hátam mögött, nem csupán edzést tartok, szeretnék egy darabot átadni másoknak a győzelemhez kellő eszenciából, pluszból amitől ők is elérhetik céljaikat.

A Be More Be a Champion program legkedveltebb formája a hétvégi szeminárium. Szombat és/vagy vasárnap 1-2-4 edzéses szeminárium elérhető. 

Személyi edzés:

Ez a szolgáltatás azoknak ajánlott akik, szeretnének mélyebben belefordulni a sportba akár hétköznapokon is. 1-1,5 órás edzésekkel, személyesen csak veled foglalkozik László, minden apró hibát kijavítva együtt haladhattok a sikered elérése felé.
Az edzéshez a felszereléseket László biztosítja neked, csak egy kényelmes sportruházatra lesz szükséged.

Kis csoportos edzés:

Ezen edzés 4 maximum 6 fős kombinált köredzést foglal magába - célja a kondicionális teljesítmény növelése, Kick-box technikai elemek elsajátítása. Tökéletes baráti társaságok számára, heti egy két alkalommal fitten tarthatjuk testünket együtt a haverokkal. 

Skype Edzés:

Amerikában jól működő Skype edzések az igazán fanatikusoknak ajánlott. Vannak helyzetek mikor nem adódik lehetőség eleget edzeni vagy plusz edzésre vágysz, ebben az esetben a Skype edzések a neked való forma. Nincs másra szükséged mint egy 3x3 méterés szabad területre és  egy kamerás készülékre. Az edzés célja a technikád fejlesztése, a hibák megtalálása, küzdelmeid elemzése, javítása.


Martial Arts Supershow Europe (Dortmund)